sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Pinkki leopardi


Kaivelin esille Konad-levyt Brooken blogissa olevan Konad-tutoriaalin innoittamana, ja kokeilin miltä leopardikuvio mahtaisi näyttää pinkin Zoya Kikin päällä:


Ihan jees :-) Käytin Konadin Black Pearl erikoislakkaa, joka on musta helmiäislakka. Pikkurillin kuvio näyttää hieman sotkuiselta koska kokeilin sille ensin vaaleampaa väriä joka ei toiminut ja leimasin päälle mustalla. Koko kynnelle tarkoitettujen Konad-kuvioiden kanssa koen välillä hankalaksi kovin leveät peukalon ja keskisormen kynteni, joille kuvio ei leveyssuunnassa riitä. Tätä leopardikuviota pystyn jatkamaan kynnen sivulle laittamalla lakkaa vain osalle kuviosta ja leimaamalla uudestaan tyhjäksi jääneen alueen. Säännöllisten ja geometristen kuvioiden kanssa sama ei varmaan onnistu, ainakaan kovin helposti.

15 kommenttia:

 1. Piristävä lopputulos, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anu, onhan tämä ihan hauska :-)

  VastaaPoista
 3. I like the leopard konading over the pink. Very cool together! You have a very nice blog!!

  VastaaPoista
 4. Hi Velvet, and thanks :-) I really like all these experimentations with polishes and different patterns.

  VastaaPoista
 5. Mulla on ihan sama ongelma ton leopardi- ja tiikerikuvion kans. Joudun keskariin ja peukkuun kans aina lisäämään kuviota tyhjäksi jääneeseen kohtaan. Aina kun noilla teen kuvioita niin joudun myös lyhentää kynsiä reippaasti että kuvio riittää pituussuunnassakin. Mun mielestä nuo koko kynnelle tarkotetut kuviot on liian pieniä. Toimii varmasti parhaiten jos sattuu omaamaan oikein pienet kädet :)

  T: Tiitu

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentista Tiitu! Kokeilin toisen käden peukaloon leopardikuviota poikittain, ensin toinen puoli kynnestä ja sitten loput. Onnistui itseasiassa ihan kivasti, hieman päällekkäin menneen kuvion kohdan hoksaa vain jos katsoo tosi tarkkaan ja läheltä, eli ei sitä kukaan muu huomaa kuin itse. Täytyy vain yrittää soveltaa kun ei omista niitä pieniä söpösiä käsiä :-)

  VastaaPoista
 7. oooooh, I love that hot pink base color!!

  VastaaPoista
 8. Beautiful manicure! That looks very sexy!

  VastaaPoista
 9. Thanks Brooke, I was inspired by Your great tutorial!

  And thank You TPBG, I have to remember this mani when there is some party ahead :-)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat leopardikynnet kyllä :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Heidi, täytyy taas kohta kokeilla leopardeja jollakin toisella väriyhdistelmällä :-)

  VastaaPoista
 12. oii ihanat ! mistä noita välineitä voisi ostaa ? ; oo
  Tiedätkö hyviä kynsitarvike nettikauppoja ? :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommentista Anonyymi :-)! Konad-tarvikkeita voit ostaa esim. Konadnail.fi -osoitteesta tai sitten useista ulkomaisista kynsitarvikkeita myyvistä nettikaupoista. Sivujeni oikeasta reunasta löydät linkit Konadnail.fi ja NailDesignEuroDiscount -kauppoihin joista Konadeja löytyy :-)

  VastaaPoista
 14. OOOOOOH!
  Vähänkö söpökkäät. : D

  VastaaPoista
 15. Thanks for the good info...very good blog site.

  VastaaPoista