lauantai 14. maaliskuuta 2009

Uusimmat hankinnat netistä


Tällaiset ihanuudet saapuivat Head2Toe -nettikaupasta viime viikolla. Paketti oli tosi huolellisesti pakattu ja kaikki se tuli mitä pitikin:Ensimmäisenä rivissä Color Clubin lakat Tru Passion, Magic Attraction, Electronica ja Revvvolution. Ainakin pullossa kaikki näyttävät kerrassaan mahtavilta ja maltan tuskin odottaa että saan ihastella näitä kynsilläni aurinkoisena kevätpäivänä :-)


Seuraavana rivissä China Glazen lakat Harmony, IDK sekä Joy. Sekä Color Clubin että China Glazen lakat ovat minulle uusia tuttavuuksia. Harmony ja Joy ovat väriltään yllättävän lähellä toisiaan, mutta molemmat oikein kauniita sävyjä. Ehkä vähän syksyisiä tähän vuodenaikaan, mutta olen nähnyt tosi kivoja kuvia joissa näillä on tehty Konad-kuvioita ja sitä ajattelin itsekin kokeilla.


Pikakuivattava päällyslakka Seche Vite ja Seche Restore kynsilakan ohennin. Päällyslakkaa kuluu paljon ja tätä on hehkutettu parhaaksi. Kynsilakan ohennin tulee myös tarpeeseen, joitakin vähän vanhempia lakkoja täytyy elvyttää. Olen harmitellut kun pari vuotta sitten muuton yhteydessä heitin yhden laatikollisen vanhoja kynsilakkoja roskikseen muka vanhoina, paksuuntuneina ja käyttökelvottomina, en silloin vielä tiennyt että niitä varten olisi olemassa ohentimia. No, nyt olen viisaampi. On mielenkiintoista nähdä kuinka tämä toimii eri lakkojen kanssa.


CND Cuticle Eraser: tämän tuotteen suhteen minulla on odotukset korkealla. En ole koskaan pureskellut kynsiäni, mutta kuivat ja rispaantuvat kynsinauhat ovat heikko kohtani. Nypin, revin ja jyrsin niitä jatkuvasti, erityisesti pitkästyneenä, hermostuneena ja pitkillä automatkoilla jos joudun istumaan kyydissä (joo-o, ajan mieluummin itse ;-). Tätä A.H.A. -hedelmähappoja sisältävää kynsinauhojen hoitovoidetta on ylistetty paljon eri kynsilakkablogeissa ja ajattelin josko toimisi minullakin. Hieman skeptisenä mietin tosin perustuuko hoitovaikutus enemmänkin siihen että ylipäätään rasvailee kynsinauhoja säännöllisesti, vaiko tosiaan juuri tämän voiteen sisältämiin aineisiin. Loppupeleissä sillä ei tietenkään ole merkitystä jos saan kynsinauhani tämän avulla kuntoon :-) Itse puremiseen ja repimiseen ei tietystikään mikään voide auta, mutta uskon siihen että jos kynsinauhani ovat hyvässä ja nätissä kunnossa, ei niitä tee mieli purrakaan.

Tilauksen tekeminen H2T:n sivustolla sujui helposti ja sen tekemisestä kesti päivää vaille 3 viikkoa kun sain paketin. Varmistivat sähköpostitse minkälaisen ja -hintaisen postituksen valitsen. Maksoin tilauksen Osuuspankin Visa Elektronilla eli onnistuu ilman varsinaista luottokorttia. Postituskuluja tälle paketille tuli 18,40 dollaria ja pakettiin olisi todennäköisesti mahtunut vielä jotain lisääkin samalla hinnalla, mutta nyt yhteissumma jäi juuri ja juuri alle 45 euron joka on tietääkseni rajana jottei paketista joudu maksamaan tullia ja arvonlisäveroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti