maanantai 2. maaliskuuta 2009

Hopea-musta tiikeri - vai seepra?


Hopeinen Dependin lakka suorastaan vaati päälleen jotain koristeluja ja tällainen siitä sitten tuli:Konad levy nro 57 ja Konad musta erikoislakka. Päällyslakkana Nubar Diamond Seal & Shine, joka tuntui toimivan Konadin kanssa oikein hyvin. Minua henk.koht. vähän häiritsee tuossa Konadin kuviossa yksi toisia paksumpi viiva, joka näkyy etusormen ja nimettömän kärjessä ;-) Lisäksi peukalonkynteni ovat sen verran leveät, ettei tiikerikuvio riittänyt kunnolla reunasta reunaan, joten jouduin piirtämään ohuella siveltimellä kuviota leveämmäksi. Lopputulos miellyttää kyllä muuten silmääni.

Kynsinauhoille menneitä lakkoja siivoillessani ihmettelin, miten sen saisi tehtyä parhaiten? Kynsilakankorjauskynä ei toiminut ollenkaan, se vain suttasi ja levitti mustaa lakkaa ympäristöön. Pumpulipuikko asetoniin kastettuna toimi hieman paremmin, mutta senkin kanssa ongelmana oli mustan värin liukeneminen ja "imeytyminen" kuivan karheisiin kynsinauhoihin. Kynsinauhoja ei oikein voi etukäteen rasvatakaan tämän estämiseksi (vai voisiko?)... hmm tätä täytyy miettiä.

2 kommenttia:

  1. Itse aina annan sen lakan kuivua jos siihen iholle pääsee menemään, silloin se yleensä lähtee ihan pesemällä (ja vähän rappaamalla ;D) pois. Mutta kyllä ne kynsinauhat voi öljytä/rasvata etukäteen :) kunhan vaan puhdistaa kynsilevyn huolellisesti sen jälkeen, ja esim. sillä kynsilakankorjauskynällähän se käy näppärästi :)

    VastaaPoista
  2. No joo, normaalisti siveltimellä lakatessa kynsinauhat eivät ole ongelma, vaan tässä tapauksessa Konad-leimasimesta ylimenevän kuvion lakka joka sotkee. Mietin saisinko kynsinauhoille rasvaa mitenkään niin siististi ettei mene kynsille. No, nyt yhden yön ja saunan jälkeen kynsinauhat näyttävät jo riittävän siisteiltä :-)

    VastaaPoista