torstai 2. huhtikuuta 2009

Color Club Worth the Risque


Tämä
hologrammilakka tuli viimeisimmän Head2toe-tilaukseni mukana ja täytyy sanoa että olen hieman pettynyt. En tiedä himmensikö päällyslakka tämän hologrammin hehkun, mutta odotin kyllä enemmän. Lakka näyttää itseasiassa näissä kuvissakin paremmalta kuin mitä olen sitä tässä päivän mittaan kynsissäni tuijotellut. Lakan värisävy ei tunnu omalta, jotenkin likaisen harmahtavan vihrertävä. Blaah:


Yllä luonnonvalossa, alakuvassa sisällä salamavalolla.

Kuvissa aluslakka, 3 kerrosta Worth the Risque ja päällyslakkana Seche Vite. Harkitsin pitkään tilausta tehdessäni tämän ja toisen Color Clubin hololakan Fashion Addict:in välillä, ja näyttää siltä että valitsin väärin. Lilaan vivahtava FA menee siis hankintalistalle ja tämä saa jatkaa uraansa vaikka FRANKEN-lakkojen raaka-aineena. Hei, itseasiassa muistin juuri että se olikin mielessäni tätä tilatessa :-) Ai niin, mikä ihmeen Franken??? Frankenpolish on englanninkielinen nimitys itse sekoitetulle kynsilakalle, olen miettinyt sille sopivaa suomennosta mutta ei ole vielä tullut mitään sopivaa mieleen. Jos aihe kiinnostaa, vilkaisepa vaikka nämä blogit: Dr. Frankenpolish, Nevertoomuchglitter's ja Deez Nailz , niistä löytyy hienoja ja hauskoja esimerkkejä.

2 kommenttia:

  1. It looks just like Paris Couture For Sure!! Who needs over priced opi?! Lol!! When you can have the same look at a fraction of the cost! I'm so glad you posted Worth the risque!

    VastaaPoista
  2. Thanks Velvet! This looks fine in photo (taken with flash), but in cloudy daylight it was a dissappoinment. It looks somehow dull, dirty grayish with a hint of green. Not my color at all. I think that I'll try some frankening with it :-)

    VastaaPoista