keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Depend #132


Tämä kaunis hologrammilakka on ollut minulla jo pitkään, olen käyttänyt sitä joissakin liukuvärikokeiluissa ja glitterilakkojen alla ( = tuhlausta!) mutta en sellaisenaan. Nyt vihdoin päätin kokeilla miltä se näyttää ihan itsenään ja olenkin varsin ihastunut:


Depend minilakat ovat edullisia ja värivalikoima on mukava. Niitä voi ostaa Kicks-kosmetiikkaputiikeista sekä netistä Top-Kosmetiikan sivuilta.

LISÄYS: vähän kiireellä tuli postattua tämä ja jotain unohtui: tämän Depend hologrammilakan koostumus on varsin "normaali", jos tällaista ilmaisua sopii käyttää :-) Vertasin sitä mielessäni toiseen omistamaani hologrammilakkaan eli China Glazen IDK:hon, jonka koostumus on tyystin erilainen. Depend levittyy helposti, antaa hetkisen työskentelyaikaa ja edellinen kerros ei lähde luistelemaan uuden alta pois. Tämän läpi eivät myöskään kynnen pinnan virheet näy niinkuin IDK:n. Depend ei kuivu niin salamannopeasti kuin IDK mutta kuitenkin riittävän nopeasti. Kuvassa aluslakka ja 3 kerrosta nro 132, ei päällyslakkaa.

1 kommentti: