lauantai 11. huhtikuuta 2009

Pasadena Purple + Depend #156


Tilasin vähän aikaa sitten lisää Dependin minilakkoja ja tässä yksi niistä Nubar Pasadena Purplen päälle laitettuna:Depend nro 156 on vaaleahko punertava, hmm, olisiko hiutaleglitterilakka oikea nimitys. Hiutaleet hohtavat kauniisti eri sävyissä valaistuksesta riippuen. Kamalan vaikeaa on saada noita hiutaleita näkyviin, on livenä kyllä aika hyvän näköinen ja erityisesti suorassa auringonvalossa tämä säteilee. Tällainen vaalea hiutalelakka ei välttämättä näytä miltään yksistään, uskon että on parhaimmillaan jonkin tummemman lakan päällä.

6 kommenttia:

 1. Ooooh! I like the two colors together! Very nice on you!

  VastaaPoista
 2. Nice! I love those Depend polishes but I don't think we have them here :( Your nails look so pretty.

  VastaaPoista
 3. Hello Velvet and Mary, and thank you so much! This mani looks much better in real, my camera does not catch all the radiance of these little flakes. Depend is a swedish brand, I have no clue if it's available outside of Scandinavia.

  VastaaPoista
 4. Moikka! Myydäänkös noita Dependin lakkoja Kickseissä? Muistatko paljonko ne maksaa? Mitä tykkäät niistä laadullisesti, verrattuna vaikkapa OPIin?

  VastaaPoista
 5. Moi Anonyymi! Dependin minilakkoja tosiaan myydään Kicks-putiikeista, ja niitä voi tilata netistä Top-Kosmetiikan sivuilta (linkki löytyy sivun oikeasta reunasta kun rullailet alaspäin). Noiden lakattavuus vaihtelee aika paljon, helmiäis- ja cremevärit ovat helppoja ja hyvin levittyviä, glitterit taas vähän "takkuisia". Lisäksi kun ovat kooltaan niin pieniä niin jo muutaman lakkauskerran jälkeen alkavat tahmeutua koostumukseltaan, mutta siitä selviää lakanohentimella. Tavallaan ovat halpoja (2,70 eur Top-Kosmetiikassa), mutta jenkkiläisistä nettikaupoista saa esim. Color Clubin, China Glazen, Misan ja OPI:n laatulakkoja hintaan 2,50 - 5 dollaria ja monia muita, ja ovat kooltaan normiputeleita.

  VastaaPoista
 6. Juu tilailen paljon lakkoja Jenkeistä, tuo Depend on mulle ihan vieras merkki joten oli kiva kuulla kommenttia. Kiitos vastauksesta! :)

  VastaaPoista