perjantai 10. huhtikuuta 2009

Nubar Pasadena Purple + ostoksia


Aah, unelmieni täyttymys:


En mitenkään saanut valokuvaan tämän upean lakan oikeaa, punertavaa purppuran sävyä. Pasadena Purple on upea täyteläinen ja syvä violetti, todella juhlallinen ja kuninkaallinen sävy. Kuvassa aluslakkana Nubar Nu Nail, 3 kerrosta Pasadena Purple ja päällyslakkana Seche Vite.

Edit: lisään tähän toisella kameralla otetun kuvan, joka ei sekään näytä ihan oikeaa sävyä mutta ehkä aavistuksen paremman:


Onnistuin löytämään tämän tällä hetkellä suositun Nubarin lakan englantilaisesta Nailz2go -nettikaupasta. Tuolla ei ole kovin kummoista valikoimaa, mutta toimitus oli nopea: tilauksesta ja maksusta kului 6 päivää (välissä viikonloppu) kun sain kotiini ilmoituksen postissa odottavasta paketista. Tilasin samalla muutaman muunkin lakan:Pari pulloa Nubar Diamont Seal & Shine pikakuivattavaa päällyslakkaa, Nubar Pasadena Purple (jälleen AIVAN väärän värinen tässä kuvassa), lasiviila ja mielenkiinnosta kokeiltavaksi Sally Hansen Chrome Nail Makeup sävyt Orchid Sapphire ja Pure Crystal. Olen näistä Sally Hansenin kromilakoista lukenut etteivät kestä kovin hyvin, mutta kokeilemallahan se selviää :-)

6 kommenttia:

 1. Love that! It's so shiny and a perfect shade of purple.

  VastaaPoista
 2. Hi Mary, Pasadena Purple is my dream come true! It is so stunning in real, pictures don't do justice to this shade :-)

  VastaaPoista
 3. I say as Amabile, almost: Pasadena Purple is my dream polish, but it hasn't come true yet. I love it!

  VastaaPoista
 4. Alexlyndra, Pasadena Purple is so royalty and classy and festive and gorgeous and luxurious and, and... everything! :-)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi sulla:)Muuten saisko täältä Suomesta noita nubar lakkoja vai vain Usa:sta

  VastaaPoista
 6. Kiitos makeupbychristina! Vähän hiljaista ollut viime aikoina, yritän ryhdistäytyä :-) Nubareita ei tietääkseni tällä hetkellä saa Suomesta, itse tilailen useimmiten eBaystä.

  VastaaPoista