sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Sininen liukuväri ja glitteriä

Pyrin tekemään perusmanikyyrin viikonloppuisin, kun on reilusti aikaa. Pienten lasten äitinä ja työssäkäyvänä aika tuntuu arki-iltaisin loppuvan kesken. Yritän sitten sinnitellä samalla manikyyrillä viikon ajan, lisäilen joko koristeluja, kerroksen värilakkaa tai päällyslakkaa. Tänä viikonloppuna päädyin siniseen ja kokeilin taas liukuväriä. Ihan sellainen ei tullut kuin toivoin, eikä sinisen sävykään ole oikein omani. Pidän enemmän violettiin vivahtavista sinisen sävyistä. Mutta tämä olisi varmaan ihan kiva kesällä auringonpaisteessa.



Ensimmäinen kuva keinovalossa ilman salamaa ja toinen päivänvalossa (mikäli tässä kaamoksessa nyt päivänvalosta voi puhua... :-)


Ja tässä lakat joita käytin: pohjalakkana LCN Super Hardener, 3/4 osalle kynttä Kauneuden Paratiisin Taivaansininen, 1/2 osalle kynttä Depend sininen hologrammilakka nro 132 ja koko kynnelle Depend valkoinen glitter nro 105. Näiden päälle 2 kerrosta Nubar sinistä glitterlakkaa Blue Siren ja päällyslakkana Nubar Diamont Seal & Shine.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti