torstai 29. tammikuuta 2009

Nubar Innocent Whispers

Tuskallisen glitterilakan poisto-operaation jälkeen piti valita uusi väri kynsiin. Päädyin sitten tähän:Mahdoton väri kuvattavaksi! Tai ainakin sisävalaistuksessa ja meikäläisen vanhalla kameralla. Ilman salamaa näyttää vain hopeaiselta ja salaman kanssa helmiäisvaaleanpunaiselta. Väri on vihertävänsinisen hohtava vaalea lila, jossain valossa punertava. Hohteesta tulee toisinaan mieleen pimeässä huoneessa oleva telkkari :-) Kuvassa 3 kerrosta + alus- ja päällyslakat.

Odotin tältä enemmän, jotenkin vaisun oloinen. Vaatisi päälleen jotakin, ehkä toisen värisen kärjen tai jotain koristeluja, glitteriä? Tämäkin tulisi varmaan paremmin oikeuksiinsa auringonvalossa.

Eilisessä kirjoituksessa unohdin kokonaan mainita ostopaikan, eli olen tilannut näitä Nubarin lakkoja ja tuotteita virolaisesta nettikaupasta http://www.looksdesign.ee/. He vastaavat sähköposteihin nopeasti ja suomenkielellä, ja maksun voi suorittaa pankkisiirrolla nettipankista. Puodissa on myynnissä runsas valikoima kynsitarvikkeita ja -koristeita, myös rakennekynsille. Paketti saapui reilun viikon kuluttua maksusta eli kohtuullisen nopeasti. Kun tekee tilauksen, kannattaa joko kirjoittaa itselleen muistiin mitä tilasi tai ottaa printscreen, koska tilauksesta ei jää itselleen kopiota eikä sähköpostissa tulevassa tilausvahvistuksessa/laskussa ole esim. lakkojen nimiä eritelty. Noiden edellisessä viestissä kerrottujen tuotteiden postimaksu oli 142 eek eli tämänhetkisellä kurssilla n. 9 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti