keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Lisää Nubareita :-)

No niin, nyt lähtee sininen liukuväri vaihtoon. Ensinnäkin, väri ei nyt vaan tällä hetkellä miellytä silmää. Värien suhteetkin ovat pielessä, tumman osion kärjessä olisi syytä olla kapeampi niin kokonaisuus olisi sopusuhtaisempi. Ja lopullinen niitti manikyyrille tuli kun lakka alkoi lohkeilla pois peukaloiden kynsistä. Epäilen että syypää on tuo aluslakkana käyttämäni LCN Super Hardener, se kun ei varsinaisesti ole aluslakaksi tarkoitettu vaan kova päällyslakka. Aikaisemmin käyttämäni Lumenen Natural Code Base Coat -aluslakan kanssa lakat pysyivät ihan kivuttomasti 5-7 päivää yhtään lohkeilematta. Mutta Lumene loppui eikä uutta aluslakkaa vielä ollut siniväriä suunnitellessani.

Vaan eipä hätää, odotettu paketti saapui tänään ja sieltä löytyy sekä uusia värejä kokeiltavaksi että aluslakkaakin:


Pink Crème, Orchid, Baby Blue ja Innocent Whispers


Lavender Veil, Pixie Dust, Pink Glitter ja glitterikoristelakka Pink Glitter


Aluslakoiksi ajatellut Nail Weaver ja Nu Nail. Paitsi en nyt taidakaan olla varma onko tuo Nail Weaver ihan suoraan aluslakaksi sopiva, siitä on vähän vaikeaa löytää tarkempaa selostusta. Täytyy vielä tutkia.


Tarvikkeita kynsien koristeluun: pari kapeakärkistä koristelusivellintä, vinopäinen geelisivellin sekä korjauskynät kynsien reunojen siivoamiseen. Taustalla - aah - ihana, kaunis, minua ihan suunnattomasti teräksisyydellään viehättävä dotting tool eli Nubarin omalla nimellä "Nail Gem Placing Tool".

Ehkä arvaatte että sormet tai paremminkin kynnet syyhyävät jo päästä noiden ihanuuksien kimppuun, joten lopetan nyt tähän :-) Ilta on jo pitkällä enkä varmaan ehdi tänään taiteilla mitään ihmeellistä mutta palataan asiaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti