perjantai 6. helmikuuta 2009

Uusia lakkoja ja viikon liukuväri

Eilen tuli postissa kovasti odotettu paketti, joka sisälsi ensimmäisen Opi-kynsilakkani sekä ensimmäiset Zoya-lakkani. Lisäksi paketti oli ensimmäinen Ebay:stä tilaamani ja ensimmäinen PayPal:illa maksettu ostos. Monta ekaa juttua :-)


Kuvassa vasemmalta oikealle Zoya Starla, Morgan, Kiki ja Shimmer, Opi Royal ja Nubar Rose. Tilasin lakat tosiaankin Ebay:sta Sparkling Nails-nimiseltä myyjältä. Voin lämpimästi suositella, tuolta löytyy paljon lakkoja, vastasivat viesteihini nopeasti ja ystävällisesti ja paketti tuli n. viikossa.

Kuten näkyy, pinkit ovat nyt kovasti in :-) Mustikanväriseen Opi Royaliin ihastuin Charming Nails:in blogissa ja se oli pakko hankkia itselle. Nubarin glitterilakka lähtee kummitytölle.


Tämän viikon manikyyrinä Polka Dotsien jälkeen on ollut pinkki liukuväriharjoitelma. Kynnen kärjessä on Nubar Pink Creme, sen päällä 3 kerrosta Nubar Lavender Veil ja 1 krs Dependin valkoinen nro 105. Päällimmäisenä Nubar Pink Dot glitter. Ei täydellinen kombinaatio mutta menettelee arkipäivämanikyyrinä.

5 kommenttia:

 1. Pitääks paypalilla maksettaessa olla verkkopankkiyhteys? Tyhymä kysymys ehkä mutta kun en mitään näistä jutuista tajua ku en ulkomailta oo tilannu..

  VastaaPoista
 2. Mulla on OP:n Visa Electron, jonka rekisteröin PayPal:iin. Verkkopankkiyhteys ei siinä yhteydessä ole mitenkään välttämätön, mutta minusta pankkiasiat on kätevintä hoitaa siinä samalla kun netissä muutenkin tulee roikuttua :-) Avasin oman tilin tuota Electronia varten ja siirrän sinne rahaa vain sen verran kuin tarvitsee. Ehkä hieman ylivarovaista mutta eipä ainakaan tyhjene koko käyttötili jos tulisi joku kämmi.

  VastaaPoista
 3. Joo tuota oonki miettiny, että viisainta varmaan ois avata toinen tili nettiostoksia varten. Ei oo mitenkään ylivarovaista kun kaikenlaisia kauhujuttuja oon kuullu tilin tyhjenemisistä... On kyllä niin ihania lakkoja noissa ulkomaisissa nettikaupoissa että ihan sormet ja kynnet syyhyää joten pakko kai se on avata se toinen tili :)

  VastaaPoista
 4. Thanks Pixie, those are my first Zoyas and I like them a lot too :-)

  VastaaPoista