sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Polka Dots -harjoittelua

Monilla kynsiaiheisilla sivustoilla näkee mitä ihanampia pilkullisia manikyyrejä, ns. Polka Dots:eja. Loistava ohje tällaiseen (monien muiden ohjeiden ohella) löytyy Asamin My Manicure blogista. Kokeilin tätä vihdoin itsekin:


Kuva on hieman suttuinen mutta rakas kamerani ei tänään suostunut millään tarkentamaan kunnolla makrokuvauksella. Kynnellä on Base Coat, kaksi kerrosta Nubar Pixie Dust ja kärjessä 2 kerrosta Nubar Orchid. Viimeisenä sitten vielä päällyslakka, joka on välttämätön koska akryylimaali on vesiliukoista. Pilkut tein metallihohtoisella akryylimaalilla, jonka sävyyn en ihan tässä ole tyytyväinen, puhtaan valkoisella olisi tullut parempi. Sorrun usein myös vähän liian pikkuiseen näpertelyyn eli nuo pilkut olisivat voineet olla aavistuksen suuremmat ja harvemmassa. Mutta ensi kerralla sitten :-)

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana manikyyri, olen itsekin pidemmän aikaa jo katsellut näitä "polka dots" manikyyrejä ja heti kun vaan saan kynsiä hieman kasvatettua niin aion kyllä kokeilla. Tuo sinun tekemäsi on kyllä vaan niin kaunis ja söpö. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Golden Girl, polka dotsit ovat kyllä ihania. Mietin itsekin koko ajan niiden toteutusta eri väri yhdistelmillä :-)

    VastaaPoista