torstai 19. helmikuuta 2009

Konad-harjoitelma ja marmorointikokeilu


Tällä viikolla kaipasin jotain rauhallista. Lakkasin ensin kerroksen Nubarin Orchid-sävyllä, joka on laventeliin vivahtava vaaleanpunainen helmiäinen. Sen päälle 2 tai 3 kerrosta Zoya Shimmeriä, en muista tarkalleen. Sitä katselin pari päivää ja sitten teki mieli koristeluja. Kokeilin päälle Konadin kalaverkkoa värinä Konad erikoislakka Tumma Purppura. Kapean ranskalaisen kärjen tein Lumenen Natural Code lakan sävyllä Party On:


Tuo Konadin kohdistaminen ei ihan vielä ole hallussa, aloitin pikkurillistä enkä heti tajunnut painaa leimasinta riittävän lujasti koko kynnen alueelle. Siksi osa verkkoa puuttuu. Verkkokuvio meinasi myös lähteä helposti päällyslakan mukana suttaantumaan, siinä täytyy toimia tosi nopeasti ja reilun lakkamäärän kera. Muuten lopputulos oli hauska ja sen avulla manikyyri kesti vielä pari päivää.

Tänään lueskelin vesimarmoroinnista ja ajattelin kokeilla. No, siitä ei todellakaan tullut äkkiseltään mitään muuta kuin kamalaa sotkua :-) Sormien siivoilemisen lomassa tuli kuitenkin mieleen kokeilla marmorointia suoraan kynnelle paksulla lakkakerroksella ja Dotting Tool-työkalun avulla:


Ei hassumpaa, tätä täytyy harjoitella lisää. Suokaa anteeksi kuivan karheat kynsinauhat, nämä kuvat otettuani ajattelin siistiä käteni mutta vessaan mennessäni suttasin vielä kosteat kynsilakat niin rumasti että paremmat kuvat jäi ottamatta. Mutta idea selviää tästäkin. Lakkasin ensin kynnelle paksun kerroksen vaaleampaa lakkaa (vasemmalta oikealle Nubar Baby Blue, Nubar Orchid ja Kauneuden Paratiisin Lumivalkoinen). Kostean lakan päälle tiputtelin täpliä tummemmalla lakalla (Kauneuden Paratiisin tummansininen helmiäinen, Nubar Hot Fuchsia ja Konadin musta erikoislakka). Nämä täplät pyörittelin sekaisin vaalean lakan kanssa pallopäisellä Dotting Toolilla. Vaikeutena tuntuu olevan sopiva lakkamäärä, ohut kerros kuivuu liian nopeasti ja liian paksu liian hitaasti. Pikakuivattava päällyslakka auttaisi varmaan tässäkin, täytyisi tilata semmoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti