torstai 8. huhtikuuta 2010

Models Own Purple Grey

Ns. cremelakat eivät ole koskaan olleet minun juttuni. Mulle pitää olla kimallusta, hohdetta, shimmeriä ja glitteriä, muodossa tai toisessa. Siksi tämä on minulle ihan uusi ja outo juttu. Jos viime keväänä innostuin vihreistä kynsilakoista, niin nyt olen sitten huomannut että ruskeat eri muodoissaan herättävät kiinnostukseni. Mutta että creme... se on outoa!


Purple Grey on jännä väri, oikeastaan tuo nimi kuvaa sitä hyvin vaikka se ei olekaan violetti eikä harmaa. Mutta se on kauniin jackysuklaavanukkaan ruskea jossa on aavistuksen omainen vivahdus sekä violettia että harmaata, riippuen valaistuksesta. Toosi nätti! Lähes peittävä jo yhdellä kerroksella, itse laitoin kaksi. Kuivumisaikakin kohtuullisen nopea.


Kauniin kiiltävä pinta kutsui puoleensa jotain hopeista, joten tässä Konad-kuvio laatasta m72, China Glazen hopeisella Sci-Fi -lakalla.

Models Own kynsilakkoja löytyy Seppälöistä, itse tilasin heidän omilta nettisivuiltaan kun en omasta Seppälästäni löytänyt yhtä tiettyä himoitsemaani sävyä.

So called creme polishes have never ever been my thing. I want shimmer and glitter in a way or another. That's why this is totally new and strange thing for me. I found myself attracted to green a year ago, and now I'm intrested in browns. But a creme... that's weird!

Purple Grey is an exiting colour, actually the name describes it very well though it is not purple nor grey. But it is a beautiful chocolate pudding brown with a slightest touch of purple and grey, depending of the lightning. Very pretty! Almost opaque with one coat, I put two. Dries reasonably fast.

I wanted to add something silvery, so I stamped with Konad plate m72 and China Glaze Sci-Fi.

.

12 kommenttia:

 1. Nätti lakka! Täytyy varmaan itsekin ostaa tuolta sivuiltaan, kun Seppälän valikoima on jo tutkittu :D

  VastaaPoista
 2. Nämä models ownit kyllä ansaitsee lähempää tutkimusta, itselläni on vasta yksi, joka ei välttämättä vakuuttanut, mutta kuitenkin ehkä vähän... :)

  Selailin nuita sivuja, niin ymmärsinkö oikein, että vähintään £30 pitää tilata jos ulkomaille haluaa?

  Ja pakko sanoa: Tää sun blogi on ekoja mitä rupesin lukemaan! Anto ispiraatiota :) Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 3. Nea, kiitos! Tuolta tosiaan löytyy vähän laajempaa valikoimaa värejä kuin mitä Seppälässä näyttäisi olevan ;-)

  Ja Hozuli, kiitos paljon, kiva kun tykkäät! On ihanaa kun kynsiaiheisia blogeja on nykyisin niin paljon mutta mun osalta harmillista kun en meinaa ennättää niitä lukea niin paljon kuin haluaisin! Sulla näkyi olevan vähän huonommin peittävä kokemus Models Own -lakasta :-) Ja juu, 30 puntaa taitaa olla minimitilaus tuolta heidän sivuiltaan. Tuli kyllä mulla nopeasti täyteen ja mietin jo toista tilausta ;-)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hei olisi pieni ongelma ja voisin veikata että sinulta saattaisi löytyä pientä valotusta asiaan.. Kyse tuosta models ownin nettisivusta!
  Olen sen tuonne blogiini selostanut, jos olisi hetki aikaa vilkasta :) Kiitti!

  http://nailchapter.blogspot.com/2010/04/some-old-and-dark.html

  VastaaPoista
 6. CN, kiitokset :-D

  Hozuli, laitoin kommenttia blogiisi :-)

  VastaaPoista
 7. Hauska sävy! Mulla on myös hiukan sama fiilis, pitää olla jotain metallista, shimmeriä tai glitteriä, jotain säpinää lakassa. Nyt on kyllä Nubarin Creme Moodie-kynsissä mutta useimmiten nappaan muuta kuin kreemiä.

  VastaaPoista
 8. Hei, miten tuolta MO:n sivuilta tilaaminen sujui? Kiva, kun vinkkasit, mäkin voisin tilata, kun ei ollut meiänkään Seppälässä mun himotusväriä... ;)

  VastaaPoista
 9. Hei Ulpu, anteeksi myöhäinen kommenttini mutta bloggerin automaatti-ilmoitus tulleista kommenteista saapui vasta tänään :-o Tilaaminen sujui ihan kätevästi sen jälkeen kun tajusin tuon minimitilausmäärän. Olen kyllä kuullut ongelmista tuon sivuston suhteen, mutta itse toimin Mozilla Firefox-selaimella ja maksoin PayPalilla eikä mitään ongelmia :-) Toimituskin oli kohtuullisen nopea.

  VastaaPoista
 10. Tykkään!! Paljon muutakin ihanaa löytyi blogistasi, joten lisäsin sinus suosikkeihini :)

  VastaaPoista