keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Nubar Emerald & LA Girls Rock Star Crowd Surfing


Tämä vihreä näyttää toosi kauniilta pullossa, mutta kynsillä oli kyllä suuri pettymys. Kimaltelevat glitterit jäävät kynnellä pelkiksi möykyiksi :-( Väri on ihan nätti, mutta ei säväyttävä. Peittää nätisti kahdella kerroksella ja pysyy loistavasti, nyt on meneillään kuudes päivä eikä vielä yhtään lohkeilua. Kuva kylläkin on otettu ekana päivänä:


Koska väri tuntui vähän tylsältä läväytin päälle kerroksen LA Girls Rock Star Crowd Surfingia (puuh mikä nimihirviö ;-). Tämän kanssa näyttää paljon paremmalta:


Crowd Surfing on myös pullossa todella upean näköinen, vihreällä kimaltelevalla pohjalla vihreään ja oranssinpunaiseen vivahtavaa hiutaletta. Mutta on kyllä sen verran ohutta että varmasti parempi jonkun sopivan pohjavärin päällä.

Nubar Emerald was a big disappointment. I can see all that beautifully sparkling glitter in the bottle, but on my nails I see only lumps :-( The color is nice but not stirring. It is opaque with two coats and stays perfectly: now is my sixth day and no chipping at all. The picture is from day one. Because Emerald feld so boring, I coated it with a layer of LA Girl Rock Star Crowd Surfing. Now it looks better. Crowd Surfing also looks so gorgeous in bottle, green glinting base with green/orange/red flakes. It is however quite sheer so I think it is best layered with a suitable base color.

.

4 kommenttia: