torstai 7. tammikuuta 2010

Nubar Sapphire & Opulent Pearl

Vuodenvaihteen mukavia uutisia: Looks Designin valikoimiin on tullut uusimpia Nubarin kokoelmia, mm. Royal Gems ja Modern Matte. Myös ihanat Cleopatra-kokoelman violetit ja Chocolate Truffels-kokoelman ruskeat sävyt ovat saatavilla ja todella kohtuulliseen hintaan, kynsilakat maksavat 3,60 euroa/kpl (jos ostaa koko kokoelman saa yksittäiset lakat vieläkin halvemmalla). Voi jospa vielä hankkisivat Going Green-kokoelman vihreät ja uusimman Prisms-kokoelman hologrammilakat valikoimiinsa! Omien kokemusteni perusteella voin lämpimästi suositella kyseistä nettikauppaa, asiakaspalvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä ja tuotteet ovat saapuneet postissa muutaman päivän kuluessa maksusta. Viimeksi saapuneet tavarat olivat lisäksi niin erinomaisen hyvin pakattuja, että meinasin menettää hermoni kun purin niitä kuplamuoveista, aikaa meni valehtelematta ainakin puoli tuntia :-) No, mukana oli kynsilakanohenninta sekä -poistoainetta, jotka on syytäkin muovittaa huolellisesti etteivät ala kesken matkaa vuotamaan, eikä sekään olisi mukavaa jos paketista löytyisi rikkoutuneita kynsilakkapulloja.

Nubarin lakat ovat suosikkejani, ne ovat laadukkaita, mukavia levittää ja värivalikoima on hyvä. Tällä kertaa valitsin kynsilleni Royal Gems -kokoelmasta kauniin Sapphiren, joka on syvänsininen glitterlakka. Glitteri on melko pienikokoista ja väriltään myös sinistä, joten kokonaisuus on syvän hohtava. Omat kuvani eivät tätä hohdetta onnistuneet välittämään mutta esim. Scrangiella löytyy hyvät kuvat kokoelman lakoista.


Kuvassa aluslakkana Nubar Nail Weaver ja Nu Nails (joo-o, käytän kahta pohjalakkaa. Nail Weaver on pikkuruisia kuituja sisältävä kynnen vahvistaja, mutta sen päälle on mielestäni hankala levittää värillistä lakkaa. Nu Nails on kynnenvahvistaja joka toimii myös erinomaisesti aluslakkana ja se tasoittaa kynnen pinnan kuitujen jäljiltä), 2 kerrosta Sapphirea ja päällyslakkana Nubar Diamont. Toinen kerros päällyslakkaa olisi ollut paikallaan koska Sapphiren pinta jäi hieman röpelöiseksi.Seuraavana päivänä halusin kokeilla sinisen päälle Opulent Pearl hiutalelakkaa, mutta lopputulos ei ihan vastannut odotuksiani. Ihan nätti ja ok, mutta Opulent Pearlin vaalea pohjaväri himmensi Sapphiren kauniin hohteen. Mutta toisaalta nämä hiutaleet ovat aina niin hienoja :-)


To my foreign readers:
In first paragraph I do a lot of recommendation about an Estonian/Finnish online store, where you can buy Nubar polishes. I am very happy that now many of Nubar's latest collections are available also here in Finland and in reasonable price. Nubar polishes are not always so easy to find here, and Nubar itself do not deliver overseas.

Nubar polishes are my favourites, they are good quality, easy to apply and they have a good range of colors. This time I choose to wear a beautiful Sapphire from Royal Gems collection, it is a deep glue glitter polish. Glitter is quite small and also blue, so the polish has a deep glow. My pictures couldn't capture that glow, but you can find good pictures from all the polishes of this collection in Scrangie's blog.

At first picture I have Nubar Nail Weaver and Nu Nails as base (yep, I use two base coats, Nail Weaver has a lot of microfibers that strengthens your nail, but I don't like to put nail polish direct on it. Nu Nails is a strengthening base coat and it evens nails surface after the fibers). Then 2 coats of Sapphire and Nubar Diamont top coat. A second layer of top coat would have been good because Sapphire dries a little uneven.

Next day I wanted to test Nubar Opulent Pearl over the blue, but it didn't work out the way I was hoping. It is ok, nice and neat, but the milky base color of Opulent Pearl turned off the beautiful glow of Sapphire. But anyway, these flakes are always so fine :-)

.

2 kommenttia:

  1. This is such a beautiful shade of blue and it looks gorgeous with the glitter too !

    VastaaPoista