keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Vastoinkäymisiä - misfortunes


Pitkä aika taas edellisestä päivityksestä, työkiireiden ohella muutamia vastoinkäymisiä on kohdannut. Lempiläppäriini hakeutui jostakin ikävä virus tai troijalainen tai mikälie, joka aiheutti nettiliittymämme sulkemisen kun vihollinen valloitti koneemme roskapostijakelukeskukseksi. En ole vielä päättänyt jaksanko ruveta vanhusta virvoittelemaan ja asentelemaan käyttiksiä uudelleen (varsinkin kun asennuslevykkeet ovat hukassa), ja nyt ovat kuvankäsittelyohjelmat ja kuva-arkistot vähän siellä sun täällä.
Lisäksi vajaan vuoden vanha kamerani päätti ryhtyä lakkoon ja ruutuun tulee ainoastaan virheilmoitus. Toivottavasti menee vielä takuun piikkiin:Kaivelin vanhan kamerani esille mutta kuvien laatu on sitten sillä otetuissa kuvissa vähän niin ja näin. Tosin niin taitaa olla kaikissa kuvissani ;-)

Long time, no seen. I've been super busy at work, and besides of that my favorite laptop was attacked by a nasty virus or some sort of trojan and hijacked by enemies. Our internet was closed for few days and now I'm thinking is it worth to try clean up that old machine. All my pictures and programs are now a bit here and there. Also my relatively new camera wont co-operate, it only shows an error message. I hope the warranty will cover the costs of fixing it. My older camera is still alive and kicking but my pictures will not be the best of quality. If they ever were anyway ;-)

.

2 kommenttia:

  1. Voi ei :/ Ja kaikki tyypillisesti sattuu samaan aikaan!

    VastaaPoista
  2. Jep, näinhän se aina menee. Odottelen vain milloin vanha pyykinpesukoneemme hajoaa ;-)

    VastaaPoista