tiistai 30. joulukuuta 2008

Nubar-kokoelmani alku

Jotta saadaan heti alkajaisiksi vähän lisää sisältöä, laitan tähän kuvan äskettäin tilaamistani Nubar-lakoista:


Vasemmalta: Diamont Seal & Shine Topcoat, Hot Fuchsia, nimetön, Pink Dot, Lavender Shimmer, Silver Spark ja Blue Siren. Tuon nimettömän pullon pohjassa ei tosiaan ole tuotenimeä tai koodia, enkä kuollakseni muista minkä nimisen tilasin (eikä tilausvahvistuksessa ollut tuotteita eritelty nimen tarkkuudella).

Tilasin nämä virolaisesta nettipuodista http://www.looksdesign.ee/. Tilaus sujui mallikkaasti, maksun suoritin tilisiirtona omasta nettipankistani ja paketti saapui nopeasti, muistaakseni alle viikossa maksun jälkeen. Noita Nubarin lakkoja olin himoinnut jo jonkin aikaa ja kun en (ainakaan toistaiseksi) omista luottokorttia niin ulkomailta tilaaminen ei olekaan niin helppoa.

Glitterlakkoja tuskin tulen käyttämään sellaisenaan vaan piristeenä muiden värillisten lakkojen päällä. Hot Fuchsia on kirkas, suorastaan neonväri joka myös odottaa aurinkoisempi ilmoja tai inspiraatiota koristelujen kera. Kunhan tilaamani Konad-paketti saapuu niin luulen että sekin pääsee käyttöön.

Lisäys: seikkailin juuri Nubarin omilla nettisivuilla ja uskaltaisin veikata että nimetön glitterlakkani on nimeltään Martini, väri näyttäisi samalta.

11 kommenttia:

 1. Moikka!
  Paljoko oli postikulut ja miten tuo kommunikaatio suju virolaisten kans? =)
  Laittoko ne sitten laskun sähköpostiin vai mitenkä maksu käytännössä onnistu? Kiva saada taas uusi kynsiblogi =)

  VastaaPoista
 2. Moi ja kiitos ensimmäisestä kommentista :-) Lähetin tuonne Looks Designiin ennen tilausta sähköpostia jossa kysyin toimittavatko Suomeen, ja onnistuuko maksu tilisiirrolla. Vastasivat nopeasti selkeällä suomenkielellä. Paketin postikulut olivat 142 eek eli n. 9 euroa, siinä tuli kynsilakkojen lisäksi muutakin tarpeellista. Tilausvahvistus ja lasku tuli s-postiin ja ainakin OP:n nettipankissa ulkomaanmaksun tekeminen onnistuu todella helposti. Tämänhetkisen kruunun kurssin mukaan lakkapullon hinnaksi tulee n. 3,5 euroa, ei ollenkaan paha hinta noin laadukkaille kynsilakoille.

  VastaaPoista
 3. Moi,
  kiitos nopeasta vastauksesta. Olen jo tekemässä tilausta, tosi hyvä että löysit tämän kaupan :)

  VastaaPoista
 4. Oh Siobhan, You are my greatest idol! The one reason why I'm so fond of Nubar Polishes is Your blog. They are very hard to find here in Finland and I'm not (yet) used to order from abroad (overseas) :-) I think I will learn fast...

  Very Merry New Year - Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 5. Heippa,
  googletin Nubarin Pink glitteriä ja löysin tänne, jee. Tuonne Viron putiikkiin täytyykin tehdä tilaus. Siellä ei taida olla muita lakkoja kuin nuo Nubarit? Rakennekynsitavaraa enemmänkin? Onnea muuten Siobhanin kommentista ; ))).

  VastaaPoista
 6. Hei Miss D ja kiitos kommentistasi :-)
  Juu, en ainakaan huomannut muunmerkkisiä lakkoja. Noita Nubarin lakkoja ja kynsienhoitotuotteita tuolta olisi vielä hankintalistalla, lasiviiloja myös. On siellä myös jotain kivoja koristeitakin mutta niitä on jo sen verran laatikossa että täytyy yrittää hillitä itseään ;-)

  VastaaPoista
 7. Tuonne looksdesigniin varmaan pystyy visallakin maksamaan? Aattelin vaan ku en löytäny noita maksuvaihtoehtoja ollenkaan..

  VastaaPoista
 8. Hei, kannattaa kysäistä sieltä onnistuuko maksu Visalla, vastaavat kyllä sähköposteihin nopeasti :-)

  VastaaPoista
 9. Looks Design on avannut nyt suomenkieliset sivut osoitteessa http://www.looksdesign.fi - jihuu, miekin pääsen pian oman aloittamaan Nubar-kokoelman!

  VastaaPoista
 10. I love it! Very creative!That's actually really cool.
  謝謝你的文章分享,請你有空到我

  參觀,Thanks

  VastaaPoista