torstai 25. kesäkuuta 2009

China Glaze Paper Chasing


Day One:


Day Two:


Day Three:


Paper Chasing on kauniin vihreä, mutta tämä vihreän sävy ei tuntunut omalta. Mielestäni tämä on aivan selkeä joulunvihreä :-) Lakan koostumus on ohut, vaatii monta kerrosta jotta sen saa peittämään. Kuvissa vihreää on 4 kerrosta ja silti vaalea kynnen kärki erottuu edelleen lakan alta. En myöskään mieltynyt lakan helmiäishohtoon sellaisenaan vaan rupesin seuraavana päivänä tuunaamaan: lakkasin päälle kerroksen NailTek Foundation II -kynnenkovettajaa, joka tekee satiininhohtoisen mattapinnan. Muuten ihan ok, mutta NailTek kuivuu hiiiitaaaasti ja jätti lakkauksen kokonaisuudessaan jotenkin pehmeän oloiseksi. Seuraavana päivänä mattapinnassa alkoi jo näkyä kuhmuja ja painaumia, joten jatkoin vielä yhdellä kerroksella, tällä kertaa Nubarin sinihohtoista Blue Siren glitterilakkaa. Tästä kolmannesta versiosta tykkään itse eniten :-)

Tuo mattapinta jäi kuitenkin houkuttamaan ja tilasinkin juuri LooksDesignilta Nubarin V For Men mattapäällyslakkaa. On mielenkiintoista kokeilla millaiseksi sillä saa vanhoja tuttuja kiiltäväpintaisia lakkoja muutettua.

Briefly in english: This is beautiful green, but I don't feel this is my colour at all. And I don't understand why this shade is in summer collection, this is so clearly christmas green :-) I topped it with NailTek Foundation II, which made nice satin matte finish, but took hours to dry and sort of softened entire manicure. Finally I put on some good old Nubar glitter Blue Siren and was satisfied :-)

perjantai 19. kesäkuuta 2009

China Glaze Kaleidocope Him Out ja Color Club Fashion Addict


Heippa pitkästä aikaa ja oikein ihanaa juhannusta kaikille! :-)

Kiireisin kevät ja alkukesä on nyt onnellisesti takana ja aikaa alkaa pikkuhiljaa riittää muuhunkin kuin työasioihin. Kynsien lakkaamisesta en ole missään vaiheessa tinkinyt, ja jossain välissä kerkisin nappaamaan kuvat seuraavista lakoista:


China Glazen kauniin sininen hololakka Kaleidoscope Him Out on hienostunut ja tyylikäs ja samalla näyttävä. Jostain syystä tämä oli taas vaihteeksi sellainen sävy jonka myös miehet huomaavat, eräskin ihasteli mistä olinkaan löytänyt täsmälleen saman sävyn kynsiini kuin mikä on hänen autonsa koristeteippauksissa ;-)



Color Clubin Fashion Addict täytti ne odotukset jotka mielessäni sille olivatkin. Siinä on kaunis pinkkiin/lilaan vivahtava sävy ja kesän auringossa se säteilee upeasti.

Hi there all my international readers! The most busiest time of the spring is now behind and I can start to think something else than work, for example new nail polishes :-) Here are few swathes I took a while ago.